Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

fietstocht hoger opOp 20 augustus 2022 organiseert de gilde voor haar leden, sponsors en vrienden een familiedag.  We komen om 14.00 uur samen aan het lokaal van de gilde. 

We wandelen in de namiddag in de landelijke en rustige omgeving van ons lokaal.  (5 à 7 km).  Wie de ruimere omgeving wil verkennen kan meefietsen met de vrienden van WTC De Blok aan een rustig tempo over een afstand van ongeveer 30 à 35 km.. We voorzien minstens één tussenstop waar we kunnen genieten van eenQRCode voor Familiedag Hoger Op 2022 drankje.  Iedereen komt terug naar het lokaal rond 17.30 uur.  Alle deelnemers kunnen dan klinken op het gerenoveerd Hoger Op lokaal.  De gilde zorgt voor een hapje en een drankje.....

Nadien kunnen de ingeschreven personen aanschuiven aan een uitgebreid vleesbuffet. (specifiek voor leden, sponsors en buren)  Hiermee sluiten we onze familiedag af en kijken we reeds uit naar het komende en drukke toneelseizoen 22-23.

Zowel het eten als de drank wordt aangeboden aan de leden aan 25 euro per persoon. Wie enkel wil meefietsen of meewandelen betaalt 10 euro per persoon.

Graag inschrijven voor 14 augustus 2022 door te klikken op deze link of scan de QR-code in.

Hoger Op in beeld ...