Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

Het Hoger Op boekje houdt je op de hoogte over de Hoger Op activiteiten en bezorgt je randinformatie over onze toneelvereniging.  Het verschijnt vier keer per jaar: september - november - maart - juni   

Wie het wenst kan de HO nieuwsjes van dit seizoen hier downloaden en rustig nalezen:

2021 Hoger Op nieuwsseptember 

2021 juni   

2021 maart   

2020 december

2020 september

Logo OVL BL 3QWe ontvingen van de provincie het verslag van onze deelname aan het provinciaal klasseringstornooi 2015-2016 met het stuk "het geheugen van water".  In een vrij kort verslag blijkt de jury de uitvoering van het stuk door de gilde niet te smaken.  Hierdoor worden we maar in vierde categorie geklasseerd.   Jammer, we hadden meer verhoopt ..... Maar wees gerust we blijven verder ons best doen om goed theater te brengen zoals jullie het wensen.   Hier kan je zelf het verslag zelf lezen.  

opendoeklogoMet de productie "Thuis" deden we mee aan de Gulden Spot  van 2014-2015.  We behaalde uiteindelijk een mooi resultaat: vier medewerkers werden genomineerd en twee werden tot laureaat uitgeroepen op de ontmoetingsdag Open Doek Oost-vlaandren. Een dikke proficiat aan alle medewerkers die hebben meegeholpen aan dit succes. Je kan het verslag van de jury hier lezen.

Hoger Op in beeld ...