Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

fietstocht hoger opOp 20 augustus 2022 organiseert de gilde voor haar leden, sponsors en vrienden een familiedag.  We komen om 14.00 uur samen aan het lokaal van de gilde. 

We wandelen in de namiddag in de landelijke en rustige omgeving van ons lokaal.  (5 à 7 km).  Wie de ruimere omgeving wil verkennen kan meefietsen met de vrienden van WTC De Blok aan een rustig tempo over een afstand van ongeveer 30 à 35 km.. We voorzien minstens één tussenstop waar we kunnen genieten van eenQRCode voor Familiedag Hoger Op 2022 drankje.  Iedereen komt terug naar het lokaal rond 17.30 uur.  Alle deelnemers kunnen dan klinken op het gerenoveerd Hoger Op lokaal.  De gilde zorgt voor een hapje en een drankje.....

Nadien kunnen de ingeschreven personen aanschuiven aan een uitgebreid vleesbuffet. (specifiek voor leden, sponsors en buren)  Hiermee sluiten we onze familiedag af en kijken we reeds uit naar het komende en drukke toneelseizoen 22-23.

Zowel het eten als de drank wordt aangeboden aan de leden aan 25 euro per persoon. Wie enkel wil meefietsen of meewandelen betaalt 10 euro per persoon.

Graag inschrijven voor 14 augustus 2022 door te klikken op deze link of scan de QR-code in.

Onze eerste digitale productie gemaakt in coronatijden.....

Met trots stellen we jullie onze allereerste digitale productie voor... Online vergaderen: hoe moeilijk kan het zijn
Wat mag je verwachten ?covid19ho

 🎥 13 minuten kijkplezier 

😝 met enkele herkenbare situaties 

🙈 en soms zelfs wat gênante momenten
Maar genoeg verklapt nu... Klik op de foto en geniet in première van onze online sketch.
Vond je het leuk? Heb je goed gelachen? Smaakt het naar meer? 
Hoe dan ook hopen we jullie terug live te kunnen ontvangen in onze theaterzaal aan de Moorselbaan vanaf november 2021..........

Vanaf 16 augustus 2021 geldt in Aalst een nieuw circulatieplan binnen de ring van de stad. Hierdoor moet je met de auto vermoedelijk een nieuwe route volgen om onze zaal te bereiken.  Voor de Aalstenaars zal deze route ondertussen vrij goed gekend zijn.  Maar wie niet van Aalst is zal het Zaal Hoger Op bereikbaarheidmisschien toch even wennen zijn.

Vandaar dat we  een  deel van het nieuwe circulatieplan hier afdrukken. Je kan  zelf wel bekijken hoe je de zaal van het Sint-Maarteninstituut aan de Moorselbaan het gemakkelijkste kan bereiken (zie groene cirkel). 

Tip:  Wie met de auto komt volgt best zo veel mogelijk de ring van Aalst en sla af aan de lichten van de binnenstraat. (cirkel met cijfer 1)   Wie kan komt het best met de fiets aangezien de capaciteit van parkeerplaatsen op de speelplaats beperkt is.

meer info op de site van de stad.

Eindelijk kunnen we het nieuwe theaterseizoen opstarten. Na het plotseling afbreken van het seizoen 2019-2020 om de alombekende reden, zijn we blij jullie opnieuw te kunnen verwelkomen op onze twee producties van het nieuwe toneeljaar.

Ondanks de blijvende steun van de stad en onze takeaway, hebben we sinds maart 2020 geen inkomsten meer gehad. Een aantal vaste kosten zoals onze lokaalkosten bleven doorlopen en een aantal gemaakte kosten voor de afgelaste opvoeringen van  'What’s up James' konden we niet recupereren.

Hierdoor kunnen we onze originele belofte om aan onze bestaande abonnees een verlaagd abonnementstarief toe te kennen niet meer waarmaken. Daarom vragen we om voor dit seizoen de volwaardige abonnementsprijs van 15 euro per persoon te willen betalen. 

Zo geniet je als abonnee van een wezenlijke korting van 30% op de toegangskaarten en kan je bovendien de producties van onze zustervereniging Nieuw Leven bijwonen tegen een abonnementsprijs van 7,50 euro. Zo bespaar je tot wel 10 euro.

Wij danken jullie voor het begrip en hopen jullie zeker terug te zien op een van onze voorstellingen dit seizoen in onze vertrouwde zaal in het Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst.

We hebben er alvast veel zin in om 'ons theater' te brengen! 

Hoger Op in beeld ...