Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

Een klucht van Julia Engelen in een regie van Dirk Citters 

20,  26 en 27, 29 november 2021 om 20 uur  21 en 28 november 2021 om 14:30 uur. 

Inhoud:

whatsupjamesafficheJames Butler en juffrouw Kortebeen werken beiden voor de theaterproducer Harry Voets. Ze kunnen elkaar niet uitstaan en maken voortdurend ruzie. Het gaat echter niet goed met Voets Productions. De vorige productie is vroegtijdig stopgezet en de huidige productie dreigt zelfs niet door te gaan ondanks het feit dat er al veel geld geïnvesteerd werd. De hoofdrolspeler en de hoofdinvesteerder haakten af. Maar dan komt John Rijkmans, rijke industrieel met een pak geld op de proppen. Hij wil onmiddellijk Harry Voets spreken of hij gaat met zijn centen naar Woestijnvis. Maar Harry is niet thuis.

Kortebeen laat James, de butler, dan maar doorgaan voor Harry Voets. Alleen mogen Harry zelf, zijn vrouw en zijn dochter dit niet weten. Maria, de vrolijke kuisvrouw promoveert juffrouw Kortebeen tot mevrouw Voets en plotseling moeten de aartsvijanden samenwerken als man en vrouw. Maar dan komen Harry en Imelda Voets thuis en gaan de poppen aan het dansen. Ondertussen probeert Kortebeen de acteurs Janine Lisschoeps en Kevin Johnson, warm te maken voor de nieuwe productie. Die Laatste vindt de butler wel een lekker stuk. En zo moet james zich in duizend bochten wringen om alles tot een goed einde te brengen. 

Zaal: Feestzaal Sint-Maarteninstituut, Moorselbaan 128 te Aalst

 ingangsprijs: 10 euro 

reserveren kan via volgende link

  Spelen mee:  Giselè Anné, Danny De Boeck, Martine De Pelsmaeker, Jan De Smedt, Stijn De Wever, Evi Conruyt, Leon Heyvaert, Jan Pauwels, Karel Pauwels, Ingrid Schockaert, Elien Sonck

 Voor de geldende covid maatregelen bij Hoger Op klikt u best op volgende link

Hoger Op in beeld ...