Koninklijke Toneelgilde

Hoger Op V.Z.W.

kaatsenenpetanque

Jaarlijks organsieert de gilde een sportieve namiddag. Wie wil kan die dag in een gezellig sfeer, samen met een aantal Hoger Oppers, kaatsen op het kaatsterein van Herdersem.  Zelfs als je nog nooit gekaatst heeft kan je zeker meedoen .... Meedoen is immers belangrijker dan winnen.
Wie het toch liever iets rustiger houdt kan met de andere hoger oppers petanque spelen op de nabijgelegen petanqueterreinen.
Nadien kunnen we gezellig napraten met een klassieke borterham en een pint bier....

Dit jaar wordt iedereen verwacht op zaterdag 22 augustus 2016 vanaf 14:00 uur op het hardingsplein te Herdersem.

Zoals elk jaar hopen we een  toffe namiddag te beleven onder vrienden en danken we de mensen van kaatsploeg SV Herdersem. voor de jaarlijkse steun en gebruik van de infrastructuur.

 

Foto's kan je terugvinden op facebook van hoger op.

Logo OVL BL 3QWe ontvingen van de provincie het verslag van onze deelname aan het provinciaal klasseringstornooi 2015-2016 met het stuk "het geheugen van water".  In een vrij kort verslag blijkt de jury de uitvoering van het stuk door de gilde niet te smaken.  Hierdoor worden we maar in vierde categorie geklasseerd.   Jammer, we hadden meer verhoopt ..... Maar wees gerust we blijven verder ons best doen om goed theater te brengen zoals jullie het wensen.   Hier kan je zelf het verslag zelf lezen.  

opendoeklogoMet de productie "Thuis" deden we mee aan de Gulden Spot  van 2014-2015.  We behaalde uiteindelijk een mooi resultaat: vier medewerkers werden genomineerd en twee werden tot laureaat uitgeroepen op de ontmoetingsdag Open Doek Oost-vlaandren. Een dikke proficiat aan alle medewerkers die hebben meegeholpen aan dit succes. Je kan het verslag van de jury hier lezen.

Hoger Op in beeld ...